Във Facebook

Добре дошли във „Вълшебният свят на въпросите“!

Свободното владеене на английски език е мечта на много родители, баби и дядовци за техните деца и внуци, които учат езика в детската градина, в училище, посещават курсове, частни уроци, пишат думи по три реда, преписват текстове, рисуват, пеят, говорят, четат.

Представяме на нашата фейсбук страничка поредица от кратки диалози, съчетани с рисунки на животни, чиято цел е да събуди интерес към общуването. Комуникативните деца умеят да общуват активно, да опознават света чрез взаимодействие с другите.

Помагалото “Игра на интервю – английски език за деца” тренира това умение и с помощта на двете птички AskMe и TellMe всички cе отпycкат и pазговоpите потpъгват.

Рисунките във „Вълшебният свят на въпросите“ са специално подбрани за представянето на въпроси от книгата „Игра на интервю“ и вдъхновени от произведението на Чарлз Дарвин от 1872 г. „За изразяването на емоциите при човека и животните“.

Животните говорят чрез своята окраска, своя танц, своята песен, своите действия. Костенурката може да преплува океани през половината земя, за да снесе яйца точно там, където има най-подходящи условия. Птиците мигрират на огромни разстояния. За животните цялата земя е дом. Те се придвижват свободно по въздух, по земя, по вода.

Тук, във „Вълшебният свят на въпросите“, четем за това как животните спортуват, садят дървета, носят шапки, правят торта за рожден ден, изработват картички, събират шишарки, носят си молив за рисуване, слагат си сирене в салатата. Английският език става по-близък и по-жив.

Помагалото „Игра на интервю – английски език за деца“ и другите книги от поредицата ще откриете в книжарниците на Сиела; Хеликон; Greenwich; в магазина на Laika.bg; на щанда на Сиела в OMV Bulgaria. За поръчки: Издателска Къща ИНА, тел: 0899 851 291; Книжна борса „Болид“, щанд 301